Strict Standards: Non-static method YJisHelp::YJisItems() should not be called statically in /sata2/home/users/h181/www/www.nauklit.kr.ua/modules/mod_yjis4/mod_yjis4.php on line 61
150

Science problem solving challenge 2024

19 квітня 2024 року в м.Київ відбувся фестиваль наук "Science problem solving challenge 2024", до якого долучилися шкільні команди з усієї України. Ліцей "Науковий " представляв наш рідний Кропивницький.

Збірна команда учнів ліцею у складі Матюка Бориса, Горобця Богдана, Мельніченко Марії, Вайди Софії, Жданової Дар'ї, Холодовського Максима, Горобцової Олександри, Харитонова Андрія, Ланкмілер Міли на чолі з викладачами - учителем біології Юлією Харитоновою та учителем географії Русланою Гальчук виборола перемогу в
номінації "Найкращі інновації в сфері повітроплавання". В подарунок учні отримали 3D принтер, що дозволить зробити дослідницьку та проєктну діяльність ще більш захоплюючою.

В рамках фестивалю для учнів було проведено екскурсію по КПІ з відвідуванням різних майстер-класів. Позитивні емоції, нові враження, незабутні зустрічі учні запам'ятають надовго.

Щиро вітаємо нашу команду та бажаємо нових перемог і досягнень!

#фестивальнаук

 

Scroll to Top