Strict Standards: Non-static method YJisHelp::YJisItems() should not be called statically in /sata2/home/users/h181/www/www.nauklit.kr.ua/modules/mod_yjis4/mod_yjis4.php on line 61
150

Зустріч учнів 5-А класу з поетесою Оленою Надутенко

В рамках Декади української писемності та мови 31 жовтня учитель української мови та літератури Віра Андрущенко організувала зустріч учнів 5-А класу з поетесою Оленою Валентинівною Надутенко, яка не тільки відома своїми літературними здобутками, а й очолює літературне об'єднання "Вітрила", є громадською діячкою, волонтеркою, в минулому старший викладач, доцент Кіровоградського інституту людини "Україна", очільниця Спілки підприємців Кіровоградщини. Пані Олена багатогранна цікава особистість.
Під час зустрічі поетеса розповідала дітям про те, як з'являються на світ вірші, про свою літературну творчість, яка тісно пов'язана з рідним краєм.
На зустрічі пролунали вірші Олени Валентинівни у виконанні пятикласників. Як зазначила гостя, саме заради таких моментів і варто жити та писати. Зустріч пройшла в дружній, теплій атмосфері.

Scroll to Top