Strict Standards: Non-static method YJisHelp::YJisItems() should not be called statically in /sata2/home/users/h181/www/www.nauklit.kr.ua/modules/mod_yjis4/mod_yjis4.php on line 61
150

«Спільно до навчання» з Олександром Педаном

Попри те, що неділя вихідний день, у ліцеї «Науковий» 4 грудня було голосно, активно та людно. Причиною цього став приїзд до закладу українського шоумена та телеведучого Олександра Педана.
Захід відбувся в рамках ініціативи «Спільно до навчання», яку започаткувало Міністерство освіти і науки у співпраці з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Першою леді України для підтримки освітнього процесу у 2022/2023 навчальному році.
В актовій залі ліцею зібралися учні 9-11-х класів, представники батьківських комітетів, педагогічні працівники, фахівці управління освіти. Під оплески зустріли на сцені Олександра Педана, який провів НеЛекцію для присутніх.
В невимушеній атмосфері Олександр розповів про мінну безпеку, дії в ліцеї під час повітряної тривоги, важливість освіти та свідомого вибору майбутньої професії, ментальне та фізичне здоров’я, вакцинацію, спорт та раціон харчування. Всі ці теми супроводжувалися цікавим візуальним супроводом на великому екрані, цікавими прикладами, вільним спілкуванням з аудиторією та руханками.
У другій частині заходу учні розбіглися по всьому корпусу ліцею, щоб пройти інтерактивний квест для закріплення знань, отриманих під час НеЛекції. А в актовій залі відбувалася дискусія між батьками, вчителями, начальницею управління освіти Кропивницької міської ради Ларисою Костенко та директоркою ліцею «Науковий» Наталею Чередніченко. Олександр виступив модератором дискусії та допоміг обговорити всі питання, які хвилювали батьків: організацію безпечного навчального процесу під час повітряної тривоги, навчання без електроенергії та Інтернету тощо.
У фінальній частині зустрічі відбулося нагородження команд учнів за участь у квесті. Всі ліцеїсти отримали брендовані пляшки для води, зробили фото із Олександром Педаном. 
На завершення Олександр звернувся до аудиторії:
«Я бажаю нам Перемоги! Навіть якщо вона буде не швидкою – нам не зломитися! Ми не збираємося здаватися, адже знаємо за що воюємо. А вам, ліцеїсти, я бажаю здобути якісну освіту, зрозуміти, що таке професія вашої мрії. Мрії здійснюються! Треба правильно мріяти, побачити те, що ви хочете і тоді воно обов’язково з’явиться. Просто так, на жаль, нічого не виходить. Прагніть! Бажаю Вам не зупинятися на навчанні в ліцеї. У Вас все попереду! Здобувайте класну освіту і далі відбудовуйте та виводьте Україну на новий щабель! Від усієї команди ми хочемо відмітити, що в Кропивницькому відбулася одна з найкращих наших НеЛекцій. Це правда! Ви - круті! Дякуємо!»
 
Scroll to Top