Strict Standards: Non-static method YJisHelp::YJisItems() should not be called statically in /sata2/home/users/h181/www/www.nauklit.kr.ua/modules/mod_yjis4/mod_yjis4.php on line 61
150

20 жовтня ліцей "Науковий" відзначив своє 40-річчя

20 жовтня ліцей "Науковий" відзначив своє 40-річчя. Заклад пройшов шлях, сповнений надзвичайними подіями та видатними здобутками. Кропивницький міський голова Андрій Райкович та начальниця управління освіти Лариса Костенко одними із перших привітали заклад із ювілеєм.
За 40 років ліцей став справжнім центром виховання розумних, здібних, амбітних людей. Нині тут навчається понад 2 тисячі учнів, працюють 188 вчителів, із яких 5 докторів наук, 43 кандидати наук, 35 доцентів, 94 вчителі вищої категорії. Цього року заклад випустив 24 медалісти.
На сорокарічний ювілей зібрались випускники ліцею, колишні вчителі та нинішні педагоги, що працюють в закладі від початку його заснування та керівники шкіл міста. З ностальгією колишні учні та вчителі згадували бурхливе шкільне життя, ділились радісними спогадами. Тепла та дружня атмосфера перетворила зустріч на справжнє свято.
Вітаємо, ліцею, з днем народження. Бажаємо нових здобутків на педагогічній ниві, талановитих учнів, радісних та приємних подій.

 

 

 

 

Scroll to Top