Strict Standards: Non-static method YJisHelp::YJisItems() should not be called statically in /sata2/home/users/h181/www/www.nauklit.kr.ua/modules/mod_yjis4/mod_yjis4.php on line 61
150

«Cool Games», присвячені 40-річному ювілею нашого закладу

Надзвичайна подія відбулася сьогодні, 14 вересня, в ліцеї «Науковий». Методичним об’єднанням вчителів фізичної культури було підготовлено та проведено спортивні змагання «Cool Games», присвячені 40-річному ювілею нашого закладу.

До участі у змаганнях долучилися педагоги ліцею, виявивши спритність, швидкість, сміливість, наполегливість. Цікаві естафети «Хватько», «Ягоди», «Конвеєр», «Котигорошко», «Біатлон» пройшли в дусі напруженого суперництва між трьома командами. Оцінювало виступи учасників суворе, але справедливе журі. І результат змагань ще раз підкреслив найсильніші сторони учасників: команда «НУШівці» (капітан Загоруйко Н.М.) здобула перемогу у номінації «Міцний горішок», команда «Смайлики» (капітан Сергатова А.Б.) – в номінації «Живчики-позитивчики», команда «Черепашки» (капітан Корсіков В.С.) – у номінації «Нас не наздогнати». У спортивній залі панувала атмосфера позитиву, гарного настрою та надзвичайних емоцій. На переможців чекали солодкі призи.

Дякуємо усім учасникам цього свята за активну участь. Сподіваємося, що «Cool Games» стануть гарною традицією нашого ліцею.

Scroll to Top