Strict Standards: Non-static method YJisHelp::YJisItems() should not be called statically in /sata2/home/users/h181/www/www.nauklit.kr.ua/modules/mod_yjis4/mod_yjis4.php on line 61
150

З днем Пам'яті, з днем Перемоги!

З кожним роком все менше і менше стає
Тих людей, які нам здобули Перемогу.
Лише пам'ять забути про них не дає,
Пам’ятаймо про них і молімося Богу.

Нехай Вічні вогні на могилах горять,
Перед ними завжди на коліна ставайте.
Пам’ятайте живих і померлих солдат,
Схиліть голови – шану  віддайте!

Цими травневими днями разом з усім цивілізованим світом Україна відзначає День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Ми шануємо величезну роль нашого народу в перемозі у війні, пам’ятаємо про загиблих воїнів, жертв війни і воєнних злочинів.

В наших душах і серцях – гордість і радість наполовину зі святою скорботою. Бо дуже велика ціна Перемоги. Кожна сім’я сьогодні згадує своїх рідних, яких торкнулася війна. День Перемоги завжди житиме в наших серцях світлим днем зі сльозами на очах. А у пам'яті назавжди залишаться святі імена тих, хто віддав своє життя за рідну країну.

Схиляємо голови перед світлою пам’яттю героїв, які захистили Вітчизну 76 роки тому, свято пам’ятаємо воїнів, які загинули на Сході України вже у наш час, закривши собою рідну землю.   І нехай наша пам'ять буде непідвладною часу.

До вшанування пам’яті загиблих під час Другої світової війни у бібліотеці представили  книжкову  виставку « В серцях та книгах пам'ять про війну» .

Відвідувачі абонементу мали можливість знайомились з літературою та фотоматеріалами  виставки. А учні 8-Г Вікторія Марченко, Богдан Іващенко та учні 4-х класів   провели для учнів 6-8 класів годину спілкування. Учні з зацікавленістю прослухали  розповідь про страшні роки війни, мужність нашого народу, довгоочікуваний День Перемоги.  Також діти познайомились з книгами письменників - земляків, які висвітлювали події Другої світової війни 1939-1945 років.

 

Scroll to Top