Strict Standards: Non-static method YJisHelp::YJisItems() should not be called statically in /sata2/home/users/h181/www/www.nauklit.kr.ua/modules/mod_yjis4/mod_yjis4.php on line 61
150

З Днем українського добровольця!

З Днем українського добровольця!


Ставмося з повагою до наших захисників!

День установлений 17 січня 2017 року Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.

 День українського добровольця — свято на честь українських добровольців, що відзначається в Україні 14 березня. В цей день 2014 року перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон в Нові Петрівці  поблизу  Києва  для формування першого добровольчого батальйону.

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності та суверенітету і територіальної цілісності України в бібліотеці закладу було створено тематичну виставку літератури, фотоматеріалів  присвяченої  пам’яті героям  Крут, Героям Небесної сотні, Героям   ООС.

 Сподіваємося, що традиція вшанування подвигів українських  добровольців залишиться однією з основ, на яких будуть зростати нові покоління українців.

 Бібліотекарі  закладу  підготували  виставку – огляд  до цієї теми і провели  годину інформації «Український доброволець – взірець патріотизму». Присутні дізналися багато корисної інформації з істофрії нашої країни.

 

 

 

Scroll to Top