150

Перевірка стану організації харчування в закладі

17 лютого 2021 року відбулась перевірка стану організації харчування в закладі (корпус 1, корпус 2) Радою з харчування.

Комісія у складі: Шлєєвої І.І., Мельникової Л.М. (заступниці директора), Ротарь О.С. (соціальний педагог), Головатюк Н.В. (спеціаліст з охорони праці), Гонець О.А., Даниленко О.М. (сестри медичні) та Захарченко Є.О. (членкиня батьківського комітету) перевірили харчоблоки.

Особливої уваги приділялось таким питанням:

  • Умови зберігання продуктів харчування (без зауважень);
  • Наявність супровідних документів (звернути увагу на ведення журналу відходів готової продукції);
  • Якість продуктів та приготовлених страв (хороша якість);
  • Наявність миючих та дезінфікуючих засобів (в достатній кількості);
  • Миття столового та кухонного посуду (якісне миття);
  • Маркування інвентарю (в наявності);
  • Дотримання вимог обробки яєць курячих (на час перевірки яйця були відсутні);
  • Санітарний та спеціальний одяг працівників харчоблоку (чистий, відповідає санітарним нормам);

Рекомендації: здійснювати постійний контроль за вагою продуктів при прийомці.

 
   
   
   
   
   
   
Scroll to Top