Структура
ВАЖЛИВО !
Перевірка стану організації харчування в закладі
- Створено: Середа, 17 лютого 2021, 20:50
- Перегляди: 264
17 лютого 2021 року відбулась перевірка стану організації харчування в закладі (корпус 1, корпус 2) Радою з харчування.
Комісія у складі: Шлєєвої І.І., Мельникової Л.М. (заступниці директора), Ротарь О.С. (соціальний педагог), Головатюк Н.В. (спеціаліст з охорони праці), Гонець О.А., Даниленко О.М. (сестри медичні) та Захарченко Є.О. (членкиня батьківського комітету) перевірили харчоблоки.
Особливої уваги приділялось таким питанням:
- Умови зберігання продуктів харчування (без зауважень);
- Наявність супровідних документів (звернути увагу на ведення журналу відходів готової продукції);
- Якість продуктів та приготовлених страв (хороша якість);
- Наявність миючих та дезінфікуючих засобів (в достатній кількості);
- Миття столового та кухонного посуду (якісне миття);
- Маркування інвентарю (в наявності);
- Дотримання вимог обробки яєць курячих (на час перевірки яйця були відсутні);
- Санітарний та спеціальний одяг працівників харчоблоку (чистий, відповідає санітарним нормам);
Рекомендації: здійснювати постійний контроль за вагою продуктів при прийомці.