Strict Standards: Non-static method YJisHelp::YJisItems() should not be called statically in /sata2/home/users/h181/www/www.nauklit.kr.ua/modules/mod_yjis4/mod_yjis4.php on line 61
150

Книгоманія - 2020

У шкільній бібліотеці «Наукового ліцею» 18 лютого відбувся Перший відбірковий етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія - 2020» серед учнів 6-7 класів.

Основна мета Конкурсу: популяризація культури читання серед дітей для виховання нового покоління: успішних молодих людей, з розвинутими комунікативними навичками, критичним мисленням, соціалізованих та самореалізованих завдяки читанню, які прагнуть розвиватися та покращувати суспільство.

              У конкурсі прийняли участь: Гришина Таня – учениця 6-Г кл., Хитрук Дар’я – 7-Б кл., Зацепа Софія – 7-Г кл., Іващенко Богдан – 7-Г кл., Марченко Вікторія – 7-Г кл., Опалюк Святослав – 7-Г кл. Журі, у складі: Чебана Л. А. – завідувач бібліотеки, Небога С. М. – вчитель зарубіжної літератури, Кіляченко Т. Б. та Телятнікова В. А. – вчителі української мови та літератури, оцінювали учасників за двома конкурсами – «Читацький щоденник» та тестування. За результатами змагання перемогу у І етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія - 2020» здобула учениця – 6-Г кл. Гришина Тетяна. Вона була нагороджена Дипломом та представлятиме наш заклад на ІІ етапі, який пройде у дитячій бібліотеці-філії №19 МЦБС. А всі інші учасники отримали Сертефікати за участь у конкурсі. Бібліотекарі нагородили всіх конкурсантів книгами та солодощами.

Scroll to Top