Strict Standards: Non-static method YJisHelp::YJisItems() should not be called statically in /sata2/home/users/h181/www/www.nauklit.kr.ua/modules/mod_yjis4/mod_yjis4.php on line 61
150

15 травня - Всесвітній день родини

Нічого немає у світі найдорожчого для людини, ніж її сім’я. Любов рідних людей особливо потрібна нам у скруті або хворобі, вона надає сили подолати невдачі й відчай, прихилити до себе долю. А як приємно розділи­ти з родиною радість, святкувати перемогу, відчувати, що твої батьки за­лишаються з тобою.

15 травня - Всесвітній день родини Це свято встановлене в 1993 році Генеральною Асамблеєю ООН для того, щоб об’єднати родини всього світу і привернути увагу громадськості до багатьох проблем сім’ї. 

В цей день в закладі бібліотекар Світлана Миколаївна разом з активом бібліотеки (учениці 6Г класу – Віка Марченко і Настя Мартинова) провели для учнів 5Д класу годину спілкування «Тільки родина, як зірка єдина, твій порятунок, надійний причал». На захід діти принесли вироби, які виготовили їхні родини та презентували їх.

Жодна нація, жодне цивілізоване суспільство не обходилися і не зможуть обійтися без сім’ї.  Сім’я – це основа основ і для кожної людини і для кожної держави. В нашій державі теж споконвічно складалися традиції, спрямовані на зміцнення сімейних, родинних зв’язків, відповідальності батьків за виховання дітей. Адже буде жити сім’я – буде жити й процвітати Україна.

Scroll to Top