Strict Standards: Non-static method YJisHelp::YJisItems() should not be called statically in /sata2/home/users/h181/www/www.nauklit.kr.ua/modules/mod_yjis4/mod_yjis4.php on line 61
150

Зустріч з письменником

18 квітня 2019 року відбулась творча зустріч з Сергієм Дмитровичем Пантюком, українським письменником, журналістом, громадським діячем, видавцем.

На зустрічі були присутні учні 3-А  та 3-Д класів ліцею з вчителями.

Сергій Дмитрович називає себе "нестандартним" письменником і розмовляє з дітьми на одній мові - невимушено і цікаво. Під час зустрічі разом з письменником діти читали вірші, скоромовки, розмовляли про пана Перевертаса, про динозавриків.

Насолоду і задоволення від розмови  отримали і діти, і дорослі!

Сергій Дмитрович презентував книжки для учнів "Неслухняники", "Вінчі й Едісон","Тимко і гелготунчик Шкода".

       

"Вінчі й Едісон" - дебют автора в прозі для дітей, належить до жанру наукової фантастики, де життя динозаврів описане без жодних вигадок.

"Неслухняники" - це  пустотливі вірші про радунців, веселунів, смішкунів й реготунів,  неслухняників і пустунів, дрімотуль. А ще - пан Перевертас - все стає з ніг на голову, й починається такий гармидер, який годі вгамувати!

"Тимко і гелготунчик Шкода"- де розповідається про зворушливу історію дружби кмітливого хлопчика Тимка і кумедного розбишакуватого гусеняти з влучним прізвиськом Шкода.

Усі бажаючі мали змогу придбати книжечки з  автографом письменника.

Дякуємо Сергію Пантюку за гарні емоції, чудові книги та бажаємо творчого натхнення!

 

Scroll to Top