Strict Standards: Non-static method YJisHelp::YJisItems() should not be called statically in /sata2/home/users/h181/www/www.nauklit.kr.ua/modules/mod_yjis4/mod_yjis4.php on line 61
150

Увага! Пробне ЗНО - 2019!

Шановні майбутні учасники пробного ЗНО!

ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ПРОБНОГО ЗНО регламентовано Положенням про пробне зовнішнє незалежне оцінювання (затверджено наказом Міністерства освіти і науки України від 11.12.2015 за № 1277, зареєстровано у Міністерстві юстиції України 05 січня 2016 р. за № 9/28139)

ТЕСТОВІ ЗАВДАННЯ ПРОБНОГО ЗНО укладаються Українським центром оцінювання якості освіти та відповідають програмам, характеристикам та структурі сертифікаційних робіт, що будуть надані під час основного ЗНО.

ПРОБНЕ ТЕСТУВАННЯ Є ПЛАТНОЮ ПОСЛУГОЮ для учасників та неприбутковою для організаторів і проводиться коштом фізичних і юридичних осіб. Вартість пробного ЗНО за одне тестування складає 136 грн. 50 коп.  (разом з ПДВ)

ПРОБНІ ТЕСТИ УКЛАДАЮТЬСЯ ДЕРЖАВНОЮ МОВОЮ. За бажанням особи такі завдання надаються однією із мов національних меншин (крім завдань з української мови і літератури та іноземних мов).

ІНФОРМАЦІЮ ПРО ЧАС І МІСЦЕ ПРОХОДЖЕННЯ ПРОБНОГО ЗНО (ЗАПРОШЕННЯ) для осіб, які зареєструвалися та вчасно сплатили вартість тестування (-вань), буде розміщено в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО до 25.02.2019.

У ДЕНЬ ПРОХОДЖЕННЯ ПРОБНОГО ЗНО допуск учасників до пункту пробного тестування здійснюватиметься за наявності таких документів:

– паспорта (свідоцтва про народження) або іншого документа, що посвідчує особу;

– запрошення для участі в пробному ЗНО.

ДЛЯ ОТРИМАННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ПРОБНОГО ЗНО кожному учасникові потрібно буде занести свої відповіді на спеціальний сервіс «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» (буде розміщено в «Особистому кабінеті учасника пробного ЗНО») у такі терміни:

16–18 березня (українська мова і література);

23–25 березня (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, а також англійська, німецька, французька та іспанська мови).

Результати тестування та правильні відповіді буде оприлюднено в особистих кабінетах учасників: з української мови і літератури 22 березня, з інших                  предметів — 29 березня.

Результати пробного ЗНО не буде зараховано як оцінки за державну підсумкову атестацію та не буде використано для участі в конкурсному відборі під час вступу до закладів вищої освіти.

РАДИМО ВСІМ МАЙБУТНІМ УЧАСНИКАМ ЗНО

 (учням 10-х, 11-х класів, випускникам ПТНЗ, студентам ЗВО І-ІІ рівнів акредитації, випускникам минулих років)

УЗЯТИ УЧАСТЬ У ПРОБНОМУ ТЕСТУВАННІ!

 

Scroll to Top