Strict Standards: Non-static method YJisHelp::YJisItems() should not be called statically in /sata2/home/users/h181/www/www.nauklit.kr.ua/modules/mod_yjis4/mod_yjis4.php on line 61
150

Тренінг з медіаграмотності

"Медіаграмотність сучасного педагога як життєва компетентність людини суспільства XXI ст. ". Тренінг з такою назвою відбувся у нашому закладі 26 грудня. Його учасниками стали учителі початкової та старшої школи.

Тренінг проводив сертифікований тренер з медіаграмотності Академії української преси, кандидат педагогічних наук, доцент, професор кафедри педагогіки, управління та адміністрування ДВНЗ "Університет менеджменту освіти"  Махиня Тетяна Анатоліївна.
Були розглянуті поняття: мас-медіа, інформація і пропаганда, вплив інформації та її усвідомлене споживання, механізми маніпуляції, а також надано базові інструменти перевірки інформації та критичного мислення.

Учасники тренінгу з інтересом сприймали нову інформацію, активно виконували практичні завдання. Тому тренінг став не тільки інформативним, але й дуже цікавим та позитивним.

Scroll to Top