Strict Standards: Non-static method YJisHelp::YJisItems() should not be called statically in /sata2/home/users/h181/www/www.nauklit.kr.ua/modules/mod_yjis4/mod_yjis4.php on line 61
150

ВЕСНА-SOFT 2018 - ПЕРЕМОГА !

2 трaвня в нашому місті відбувся щорiчний IТ-фестивaль для школярiв i студентiв Vesna - Soft 2018.

 

Фестивaль склaдaвся з трьох чaстин:

- вистaвкa новiтнiх технологiй;

- змaгaння для юних прогрaмiстiв, якi не проти «покодити» в реaльному чaсi;

- квест.

 

Захист проектів у номінаціях:

Програмування;

Цифровий арт;

Робототехніка.

 

Учень 8 - Г класу, Пархоменко Богдан став переможцем у номінації "Програмування" з проектною роботою - комп’ютерною грою "Run and Jump". Конкурсантів оцінювало професійне журі з ІТ - спеціалістів нашого міста. Богдан нагороджений цінним подарунком - графічним планшетом від організаторів фестивалю. 

 

Учень 4-Б класу, Вигуляр Ігнат, отримав нагороду за найкраще проходження квесту. За перемогу Ігнат був нагороджений цінним подарунком - Еко-конструктором.

 

Вітаємо наших учнів, та бажаємо їм подальших звершень та перемог.

Цей захід є корисним, як початківцям  у галузі ІТ  так і спеціалістам. Винаходи, проекти, які розробляють учні та студенти просто вражають своїми інноваційними підходами та масштабами.

Було цікаво і пізнавально. Виставка новітніх проектів дала змогу ознайомитися з новинками у світі ІТ, відчути технології на собі, поринути у віртуальну реальність, покерувати справжніми роботами та поспілкуватися з представниками провідних ІТ-компаній міста.

 Vesna - Soft 2017

https://www.youtube.com/watch?v=3ijRtWCftpI

Scroll to Top