Strict Standards: Non-static method YJisHelp::YJisItems() should not be called statically in /sata2/home/users/h181/www/www.nauklit.kr.ua/modules/mod_yjis4/mod_yjis4.php on line 61
150

Молодь обирає здоров’я

Ми за здоров’я,
Ми за щастя,
Ми проти болю і нещастя.
За розум тверезий
За думки ясні,
За юність, дитинство,
За радість в житті.

         Кожного дня все більше молоді обирають здоровий спосіб життя, спрямовують зусилля на збереження та зміцнення свого здоров`я. Адже здорова людина – це справжній сучасний еталон краси.

         Ми –  люди нового тисячоліття. Сьогодення несе нову моду. Мода… мода – це більше, ніж музика, зачіска і модний «прикид».  Мода – це стиль, це – спосіб життя. Кволі  зеленошкірні  створіння,  випускаючи клуби диму й пари перегару, - неактуальний еталон краси для молоді  нового часу, нового тисячоліття.  На сьогодні сучасний еталон краси – здорова людина, що вибирає  здоровий спосіб життя.

         В рамках місячника «Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя» бібліотека закладу підготувала і провела для учнів 7-В класу виховну годину-спілкування «Молодь обирає здоров’я». Протягом заходу велося обговорення після прослуханої інформації та після перегляду соціального відеоролика «Молодь за здоровий спосіб життя» та відеофільмів «Твоє життя твій вибір» і «Переможець». Урок пройшов цікаво, учні брали активну участь в дискусіях.

Ми хочем вам сказати слова прості й корисні,
Що про здоров’я дбати повинні ми завжди.
А ще з курінням, п’янством боротися завзято,
Забути про наркотики, щоб не було біди.

Scroll to Top