Strict Standards: Non-static method YJisHelp::YJisItems() should not be called statically in /sata2/home/users/h181/www/www.nauklit.kr.ua/modules/mod_yjis4/mod_yjis4.php on line 61
150

Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя

Нехай не слабне твоя воля -
                  В твоїх руках майбутня доля!

Найцінніше, що має людина – це здоров`я! Та воно не існує саме по собі, воно не дається на все життя, не є постійним і незмінним. Воно потребує турботи та рівноваги протягом усього життя.

Здоров`я – це безцінний дар, що дає людині природа! Хвора і слабка людина не може працювати на повну силу, вона думає тільки про те, що у неї болить, а от здоровому – все здорово!

В бібліотеці закладу розпочався Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом «Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя». Протягом місяця заплановано багато різних заходів по цій темі.

В рамках місячника 3 жовтня бібліотекарі разом з активом бібліотеки підготували і провели літературно-пізнавальний конкурс «Я здоров`я бережу, сам собі допоможу». Участь у змаганні приймали участь учні 5-Г класу. Дві команди відповідали на запитання вікторини, приймали участь у вправах та змаганнях. Присутні дізналися багато цікавого і корисного про шкідливі звички та методи боротьби з ними, ділилися своїми враженнями. Переможці отримали призи.

То ж всім звичкам шкідливим ми скажемо: «НІ!»
Фізкультура і спорт хай увійдуть в життя,
І тоді буде світлим у нас майбуття!

Ми за здоровий спосіб життя!

Scroll to Top