Strict Standards: Non-static method YJisHelp::YJisItems() should not be called statically in /sata2/home/users/h181/www/www.nauklit.kr.ua/modules/mod_yjis4/mod_yjis4.php on line 61
150

День захисника України

З нагоди Дня захисника України та Дня Українського козацтва в закладі відбулися патріотичні заходи. Класними керівниками були проведені виховні години: «Український воїн — приклад для наслідування», уроки мужності «З повагою і гордістю до захисників Вітчизни», круглі столи «Я знаю героїв своєї країни», диспути «Яка армія потрібна моїй країні».

 


   В бібліотечними працівниками підготовлена тематична виставка до Дня захисника України, експозиції творів художньої літератури, присвячених боротьбі українського народу за волю та гідність «Історія української армії».
    День захисника України — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва. Саме тому були організовані і проведені вже традиційні для нашої школи командні ігри-змагання «Маленькі козачата» для учнів 2-х класів та «Козацькі розваги» для учнів 4-х класів. Під час свята діти продемонстрували свою силу, спритність, розум і кмітливість.
    Вболівальники підтримували команди жартівливими гаслами і бурхливими оплесками. Наприкінці свята команди учнів було нагороджено грамотами. Учні сьомих класів взяли участь історичній мандрівці «Козацький дух - Український дух» проведеній працівниками обласної бібліотеки для юнацтва. Хвилиною мовчання та покладанням квітів учні ніколи вшанували пам'ять колишніх випускників закладу що загинули з зоні АТО.

Фотозвіт=>

Scroll to Top