Strict Standards: Non-static method YJisHelp::YJisItems() should not be called statically in /sata2/home/users/h181/www/www.nauklit.kr.ua/modules/mod_yjis4/mod_yjis4.php on line 61
150

Перший Всеукраїнський LEGO-турнір "FLL"

27 лютого у ТРЦ “ART Mall” м. Київ відбувся Перший Всеукраїнський LEGO-турнір (FIRST LEGO League) - наймасштабніше свято творчості, інтелекту та високих технологій!
35 команд (більше 400 дітей) зі всіє України приїхали показати свої уміння та навички, свою командну гру, бажання змінити світ, демонстрували свої проекти та Інноваційних Роботів, презентували спеціальні місії та битви роботів LEGO Mindstorms.

 


Тематика змагання була «Сміття — це прихований скарб». Чемпіонат складався з оцінювання 3х складових: Дизайн і гра робота, Основних цінностей та Проект.


Наше місто представляла команда учнів 7 - х класів нашої школи «Юні Кіборги» - чотири хлопці, з Мега ідеями та бажанням змінювати Світ на краще.


Участь у турнірі FLL ми приймали вперше, діти готувалися більше 3 місяців працювали над дослідженням забруднення навколишнього середовища сміттям і пропонували свої шляхи вирішення цієї проблеми, вчилися програмувати та виконувати математичні операції з використанням конструктора Lego MINDSTORMS EV3.


FIRST LEGO League - це не просто Лего, чи ПРОЕКТ, це щось більше – це FLL яка вчить цінувати час, зрозуміти що таке справжня дружба та підтримка, дає можливість поринути в захоплюючий світ науки, техніки, програмування, відчути себе справжніми дослідниками. FLL відкриває унікальні перспективи перед дітьми в міжнародній освіті та майбутній кар’єрі.


Учасники фестивалю мали можливість долучитися до змагань між роботами-футболістами, роботами-гонщиками та роботами-гуманоїдами, брати участь в майстер-класах з программування, шоу від музею популярної науки та техніки «Експериментаніум» та ін.
Взагалі день змагань був дуже насичений подіями, конкурсами, враженнями, позитивними емоціями. По завершенню турніру діти були нагороджені дипломи, медалями та наборами Лего.
Хочеться висловити подяку адміністрації НВО №18 та батькам за підтримку, та допомогу в підготовці та участі у турнірі.

 

Scroll to Top