Strict Standards: Non-static method YJisHelp::YJisItems() should not be called statically in /sata2/home/users/h181/www/www.nauklit.kr.ua/modules/mod_yjis4/mod_yjis4.php on line 61
150

Атестація - 2016

03 лютого 2016 року у рамках вивчення роботи педагогічних працівників, які атестуються у 2016 році, відбулося спільне засідання атестаційної комісії та педагогічної ради закладу.

 


У ході засідання педагоги, які атестуються, ознайомили присутніх із результатами своєї роботи у міжатестаційний період:
  - представили систему своєї роботи,
  - ознайомили із навчальною документацією,
  - представили свої досягнення та досягнення свої учнів,
  - презентували власні навчальні блоги та сайти.

Педагогічна рада та атестаційна комісія відзначила якість, функціональність та актуальність матеріалів, розміщених у власних інтернет-ресурсах Лаврусенка І.М., вчителя фізики, математики та інформатики; Іванащенко О.А., вчителя хімії; Васильєвої Т.А., вчителя української мови та літератури; Бондар Г.С., вчителя біології; Сухоручка О.І., вчителя фізичної культури; Молчанової Н.В., вчителя англійської мови.

Керівникам хореографічного гуртка Мутновій Т.В. та Герасименку А.О. було вказано на недоліки у веденні документації, плануванні навчальної діяльності вихованців, організації роботи гуртка та рекомендовано:
  - у 10-денний термін усунути виявлені недоліки;
  - створити власні блоги як керівників гуртка, де розмістити нормативні документи, програму, за якою працює гурток; розклад занять, затверджений директором закладу, власні методичні розробки, ін.

 

Scroll to Top