Strict Standards: Non-static method YJisHelp::YJisItems() should not be called statically in /sata2/home/users/h181/www/www.nauklit.kr.ua/modules/mod_yjis4/mod_yjis4.php on line 61
150

Родинне свято «Тільки родина, як зірка єдина, твій порятунок, надійний причал»

З метою згуртування учнівського та батьківського колективів, виховання в учнів почуття любові та поваги до родини, старших і молодших членів сім’ї у 1-Б класі було організовано відкрите родинне свято «Тільки родина, як зірка єдина, твій порятунок, надійний причал» Педагоги Бойко Уляна Станіславівна та Рожнова Ірина Василівна запросили вихованців та їх батьків у подорож Океаном сімейної злагоди.


   


Зал було прикрашено у відповідному стилі, учні старанно готували для батьків святкові номери: інсценізації, загадки, східний танець, патріотичну пісню про неньку-Україну та сучасний загальний танець. 

 


Гості та учасники свята відвідали Мис Загадок, Острів материнської любові, Озера батьківської мудрості, Бухту бабусиної турботи, Береги дідусевої мужності і для кожного у дітей знайшлося тепле слово і привітання. Заключною частиною свята стало прибуття до Водоспаду конкурсів, в яких брали активну участь батьки учнів.


Також зусиллями Шулежко Альони Валеріївни та маленьких фіксіків-помічників було полагоджено бортовий комп’ютер корабля і всі змогли успішно дістатись до причалу Родина. На згадку гості отримали різнокольорові листівки з емблемою свята.

Scroll to Top