Strict Standards: Non-static method YJisHelp::YJisItems() should not be called statically in /sata2/home/users/h181/www/www.nauklit.kr.ua/modules/mod_yjis4/mod_yjis4.php on line 61
150

ВІДКРИТТЯ СПОРТИВНОГО МАЙДАНЧИКА "КЛИЧ ДРУЗІВ - ГРАЙМО РАЗОМ!!!

4 червня 2015 року на подвір'ї нашого ліцею відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика "Клич друзів - граймо разом"!!!

    Це було не просто відкриття, а справжнє свято для дітей. На цьому святі були присутні представники від фонду Кличко та Coca-Cola, веселі аніматори, сучасний діджей та інші.
    Офіційна частина тривала лише 15 хвилин, а весь останній час діти мали змогу позмагатись і опанувати сучасний, новенький спортивний майданчик.
    Конкурси виділялись своєю різноманітністю: інтелектуальні, силові, швидкісні, технічні... В кінці програми була проведена лотерея, де кожен третій учасник мав змогу виграти пам'ятний приз від Фонду Кличко (футболку, кепки, шарфи, тенісні ракетки, волейбольні-футбольні-баскетбольні м'ячі, скакалки і багато-багато іншого).

    Перемога в цьому конкурсі дала можливість повірити у свої сили, навчила мріяти і довела, що для цілеспрямованих людей немає нічого неможливого.

   Тож вітаємо з перемогою! Ми вірили в перемогу і перемогли! Так тримати!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll to Top