Strict Standards: Non-static method YJisHelp::YJisItems() should not be called statically in /sata2/home/users/h181/www/www.nauklit.kr.ua/modules/mod_yjis4/mod_yjis4.php on line 61
150

ОСВІТЯНСЬКІ ЗОРІ

З метою виявлення, популяризації та розвитку особистої творчості працівників закладів освіти, підвищення рівня естетичного виховання підростаючого покоління на власному прикладі педагогів було організовано та проведено третій міський конкурс «Освітянські зорі» серед працівників загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів міста, який проходив з грудня по березень.

Педагогічний колектив та керівники ЦДЮТ «Надія» ліцею № 18 активно брали участь у конкурсі.

У номінації «Вокал» на тему: «Співуча Україна» лауреатом І ступеня став керівник гуртків «Інтелектуальні ігри» та «Малі театральні форми» - Ілючек Ігор Юрійович.

Номінація «Театр та художнє слово» на тему: «З Україною в серці». З успіхом отримали звання лауреатів І ступеню Ілючек Ігор Юрійович – керівник гуртків «Інтелектуальні ігри» та «Малі театральні форми» та Прошаченко Вікторія Петрівна – керівник гуртків «Академія театрального мистецтва» та агітбригади «ЕКО».

 У номінації «Гумор» на тему: «Весна іде, любов несе… або у вчителів весняні канікули» здобули 5 грамот: Сергатова Анжела Борисівна (вчитель фізики та математики), Репях Валентина Володимирівна (вчитель української мови та літератури), Гарбузенко Віктор Дмитрович (педагог-організатор), Бодашко Олександра Юріївна (керівник гуртків «Дизайн-студія «Арт-деко» та «Галерея дитячої творчості») та Ілючек Ігор Юрійович (керівник гуртків «Інтелектуальні ігри», «Малі театральні форми»).

Фінальним нагородженням відбулося отримання ще однієї грамоти на ім’я директора – Валентини Іванівни Приліпко та всьому педагогічному колективу за таланти нашого закладу.

Результатом участі наших колег у міському конкурсі «Освітянські зорі-2015» є однозначна перемога серед всіх загальноосвітніх, дошкільних і позашкільних закладів та 10 грамот на заклад.

 

Scroll to Top