Strict Standards: Non-static method YJisHelp::YJisItems() should not be called statically in /sata2/home/users/h181/www/www.nauklit.kr.ua/modules/mod_yjis4/mod_yjis4.php on line 61
150

РЕЗУЛЬТАТИ ФІНАЛУ ЗМАГАНЬ З УСНОГО РАХУНКУ ПРАНГЛІМІНЕ З РІЗНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ!!!

З 13 лютого 2015 року по 10 березня учні 4-5 класів брали участь у трьох етапах змагань ПРАНГМІЛІНЕ - з усного математичного рахунку в режимі он-лайн на освітньому сайті Мікsіке.

Мікsіке  - освітнє онлайн середовище надає можливість вчителям, учням і батькам створювати та використовувати  власні  навчальні онлайн матеріали, а також використовувати онлайн- колекцію навчальних  матеріалів, яку спільними зусиллями створили педагоги-учасники проекту. Також   освітнє онлайн середовище Мікsіке дозволяє організовувати та проводити навчальні змагання серед учнів школи,   між учнями різних шкіл області або країни, а також між школами різних країн Європи. З 1994 року Мікsіке працює в Естонії та інших європейських країнах, бере участь в освітніх проектах Европейського Союзу. У 2011 року розпочалась співпраця Міксіке з Україною за підтримки  Arengukoostöö Programm (Estonian Development Cooperation) Міністерства закордонних справ Естонії . Всі заходи в рамках проекту "Мікsіке в Україні"для загальноосвітніх навчальних закладів України проводяться безкоштовно.

 

Найкращі результати показали:

4-Г – ІІ місце серед 4 класів в онлайн змаганнях з усного математичного рахунку Прангліміне 2015;

4-Б – ІV місце серед 4 класів в онлайн змаганнях з усного математичного рахунку Прангліміне 2015;

5-Б - ІІІ місце серед 5 класів в онлайн змаганнях з усного математичного рахунку Прангліміне 2015;

5-А - ІV місце серед 5 класів в онлайн змаганнях з усного математичного рахунку Прангліміне 2015;

5-Г - V місце серед 5 класів в онлайн змаганнях з усного математичного рахунку Прангліміне 2015;

Вітаємо переможців i всiх учасникiв, їх вчителів та батьків ! 

Дякуємо Всім учасникам змагань!!!

Бажаємо подальших успіхів!!!

Scroll to Top