Strict Standards: Non-static method YJisHelp::YJisItems() should not be called statically in /sata2/home/users/h181/www/www.nauklit.kr.ua/modules/mod_yjis4/mod_yjis4.php on line 61
150

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек

В цьому році на виконання наказів Міністра освіти і науки України та департаменту освіти і науки Кіровоградської державної адміністрації в усіх бібліотеках навчальних закладів проводиться "Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек". Місячник проводиться під гаслом: "  Шкільна бібліотека - стратегічний партнер освіти"Книгозбірня НВО № 18 приймає активну участь в проведені місячника і запланувала багато бібліотечних заходів на жовтень. Адже шкільна бібліотека, за словами Василя Сухомлинського: "Кабінет №1 в школі і для дітей усе найцікавіше починається зі шкільної бібліотеки".

 29 вересня в Всеукраїнський день бібліотек, бібліотекарі провели презентацію: "Бібліотека про яку я хочу розповісти". Відвідувачі дізналися багато з історії бібліотеки, про книжковий фонд та повсякдене життя книгозбірні. Провели для присутніх екскурсію.

8 жовтня у бібліотеці пройшло свято книги "ЇЇ величність - книга". Бібліотекарі підготували для дітей 3-4 класів цікаву інформацію, конкурси та вікторини, в яких діти приймали активну участь.

Scroll to Top